2015 m. gruodžio 9 d., trečiadienis

Verslo centras 1000


Tarptautinio pripažinimo sulaukęs A klasės verslo centras „1000“ garsus ne tik savo išskirtiniu fasadu, bet ir nuomininkams teikiamomis novatoriškomis paslaugomis.
Kaune, Taikos ir Pramonės prospektų sankirtoje esantis dešimties aukštų verslo centras primena susukto banknoto formą, o ant jo fasado pavaizduotas prieškarinis tūkstančio litų banknotas. 
Rekordus registruojančios agentūros „Factum“ jis pripažintas didžiausiu Lietuvoje vitražu. O neseniai prestižinis architektūros albumas „Collection: Offices“ jį įtraukė tarp 300 geriausių viso pasaulio biurų pastatų.Verslo centras „1000“ siūlo ir virtualaus biuro paslaugas. Šiuo atveju klientas nors ir neturi biuro patalpų, tačiau gauna visas kitas A klasės paslaugas ir buveinės registracijos adresą prestižiniame verslo centre už nedidelę kainą. Esame patogioje miesto vietoje, kurią labai greitai galima pasiekti nuo automagistralės Vilnius–Kaunas, netoliese įsikūrę daug svarbių verslo ir pramonės objektų. Nuomininkams ir jų klientams labai patogu, kad šalia yra didelė 250 vietų automobilių stovėjimo aikštelė“, – verslo centro privalumus aiškino T. Račkauskas. Šalia patogių biurų, verslo susitikimams skirti du jaukūs posėdžių kambariai su visa reikalinga įranga. Didesniems renginiams skirta paskutiniame, dešimtajame, aukšte įsikūrusi ir iki 200 asmenų talpinanti konferencijų ir renginių salė su didele lauko terasa ir puikiu panoraminiu vaizdu į miestą. Verslo centras „1000“ pirmasis Kaune pradėjote teikti „Easy Office“ paslaugą, kuri leidžia išsinuomoti biurą labai trumpam laikui, kad ir vienai darbo dienai.





2 komentarai: